Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je IP-adres 3.94.21.209 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
47 berichten.
Tim Tim schreef op 7 juni 2018 om 06:46:
Lef en durf vergt dit! Held was je al.
Bart Bart schreef op 6 juni 2018 om 19:17:
Beste Joeri Heb respect voor jouw en je collega.s Heb zelf ook in frontlinie gewerkt bij ambulancedienst .Als je een keer kontakt wil mag je me altijd mailen Bart
Gerard Gerard schreef op 5 juni 2018 om 00:20:
Hoi Joeri. Ja ik heb ook PTSS, zo slaap je en krijg je weer een angst aanval. Ja Dus maar wat lezen kom jouw stukje als voorproef van je boek tegen en dan ook maar het gastenboek invullen. kijk uit naar je boek ik weet dat velen er op wachten. Sterkte zie wel weer op het buro.
Tatiana Tatiana schreef op 29 mei 2018 om 15:00:
Lieve Joeri, Wij komen elkaar altijd tegen tijdens de evenementen in het centrum! Ik vind het onwijs mooi dat jij ons werk in beeld brengt. Het is niet altijd even makkelijk en vaker heftig dan niet. Want veel mensen overzien niet wat het met een politieagent kan doen. Wij zijn ook mens!! Liefs Tatiana
Theo Theo schreef op 29 mei 2018 om 14:18:
Hoi Joeri, ook ik heb ptss opgelopen bij de politie. We hebben diverse keren met elkaar op straat gewerkt, zonder uiteindelijk te weten dat ptss ons zou overkomen. Inmiddels ben ik begonnen met therapie en ervaar ik het als prettig om met anderen over ptss te praten. Helaas kan niet iedereen een voorstelling van ptss maken. Ik hoop dat jou boek daar positief aan kan bijdragen.
Martha Bunsting Martha Bunsting schreef op 28 mei 2018 om 17:15:
Hallo Joeri ik weet wel wat een politieagent allemaal kan meemaken en heb respect voor hun werk. Mijn zwager is er ook bij geweest en die heeft verschrikkelijke dingen meegemaakt. Ik kan er wel een boek over schrijven want hij kon er geweldig mooi over vertellen. Helaas is hij een jaar geleden overleden maar toen was hij al een aantal jaren met pensioen Hij was in hart en nieren politieagent. Mijn vader is vroeger ook bij de politie geweest militaire of rijks politie dat weet ik niet precies. Het is goed dat je er over schrijft en ik vind het ook goed dat agenten op sociale media hun belevenissen vertellen. Dan kan iedereen zien wat het politiewerk precies inhoudt Ik wens je veel sterkte en ook nog veel plezier met je mooie werk.
Jacquelne Jacquelne schreef op 28 mei 2018 om 04:31:
Ik ga het boek zeker kopen en lezen ! Zelf ooit gesolliciteerd bij de politie ! Maar uiteindelijk toch maar gebleven in mijn beroep ! Zelf ook ptss patiënt !