Skip links

Herstellen

Herstellen is de komende maanden mijn lijfspreuk. In de afgelopen 2 blogs heb ik geschreven dat het niet goed gaat met mij. Ik heb hier veel reacties op gehad. Hierbij zaten ook veel tips. Ik heb alle tips gelezen. Een aantal van deze tips neem ik zeker mee en een aantal tips waren goed bedoeld, alleen kan ik hier helaas niets mee.
De komende weken zullen vooral in het teken staan van diagnose stellen, een behandelplan opstellen en een behandelaar zoeken. Ik zie dit positief in. Ik word de komende weken begeleid door de eenheidspsycholoog van de eenheid Amsterdam en mijn huisarts. Ook mijn teamchefs begeleiden mij en zullen mij zeker in de gaten houden de komende weken en maanden.

Ik heb de komende weken en misschien wel maanden een aantal doelen. Als eerste natuurlijk herstellen en daarna gaat het tijd worden om te kijken of het werk wat ik altijd deed, namelijk als OVD-P (Officier van Dienst Politie), nog wel het werk is wat ik kan blijven doen. Dit zijn geen makkelijke keuzes want dit is juist wat ik leuk vind om te doen.  Ik moet ook gaan kijken naar mijn gezondheid. De balans is op dit moment weg en die moet terug komen, waarbij ik mijn eigen gezondheid voorop moet zetten.

De komende maanden staan voor mij ook in het teken van het lanceren van de campagne #IKBENOPEN waar ik wederom de aandacht voor vraag.
Deze campagne zal op 10 oktober 2019 gelanceerd worden. Dit doe ik samen met Leonie Burggraaf. In deze campagne zullen wij jongeren oproepen om open te zijn over hun psychische kwetsbaarheden/problemen.

Wij, Leonie en ik, doen deze campagne vrijwillig. Nu heb je, als je een campagne wil starten, financiële middelen nodig. Daarom went ik mij tot jullie, als lezers van mijn blogs, om Leonie en mij te helpen om onze campagne tot een succes te maken. Hieronder staat een link waarmee je via iDEAL een donatie kan doen.
Iedereen die € 50,- of meer doneert maakt kans om 1 van de 5 #IKBENOPEN T-shirts te winnen. Hiervoor moet je, na je donatie, een mail sturen naar shirt-win-actie@ikbenopen.nu met daarin je naam, donatie bedrag en je telefoonnummer. Opgeven voor deze actie kan tot 10 september 2019.

[paytium name=”Campagne #ikbenopen” description=”Donations”] [paytium_field type=”open” label=”Donation Amount:” default=”0″ /] [paytium_total label=”Donate” /] [paytium_button label=”Donate” /] [/paytium]

Joeri